Ashley van Gemert nieuwe vaste dirigent

Dirigent Ashley van Gemert

Ashley van Gemert blijft bij Spirit!

We hebben een nieuwe dirigent en daar zijn we heel blij mee! Ashley van Gemert is sinds september als interim-dirigent actief bij Spirit en nu blijft ze voor vast. Ashley, woonachtig in Best, heeft veel ervaring als koordirigent en is zelf actief als zangeres.

Als kind was ze al gek op zingen en muziek. Dat ze daar verder in zou gaan, was daarom geen verrassing. Na de Muziekdocentenopleiding volgde de Rockacademie. Daar ontwikkelde ze zich als sessiezangeres en backing-vocalist. Tegelijkertijd bleef de liefde voor het lesgeven en coachen. Daarom combineert Ashley nu het zelf zingen met werken als zangdocente en dirigent. “Samen naar iets moois toewerken en de mensen zien groeien en ontwikkelen als vocalist, dat vind ik altijd een bijzonder proces om aan deel te nemen”, geeft ze aan.

Gevoel van 'warm welkom'

Haar keuze om zich als vaste dirigent aan Zanggroep Spirit te verbinden, komt voort uit de positieve ervaringen van de afgelopen periode. “Wat Spirit bijzonder maakt, is dat het een hele hechte groep is, en dat hoor je terug in de muziek. Tijdens het zingen kan iedereen elkaar gemakkelijk vinden. Tegelijkertijd geeft het koor dat ‘warm welkom’ gevoel ook aan mij. Verder is iedereen gedreven, wat voor een dirigent fijn werken is. De hele groep heeft – letterlijk – de juiste ‘spirit’ en staat ervoor open om dingen uit te proberen en samen ergens te komen.”

Leuk als je dit deelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Laatste nieuws

Dit vind je vast ook interessant