Balk Topfestival 2017

Zanggroep Spirit behaalt 2e prijs op Balk Topfestival 2017.

Zaterdag 4 november 2017 heeft Zanggroep Spirit deelgenomen aan het Balk Topfestival in de categorie grote koren eerste klasse.

Dit festival werd gehouden in De Doelen in Rotterdam. De jury bestond uit Linda Wagenmakers (actrice en zangeres), regisseur/ koorcoach Petra Andriessen en Peter Bach van de Deense a-cappellaband BaSix.

Toxic als primeur in De Doelen

Spirit zong 4 nummers, waarvan het nummer Toxic haar primeur in De Doelen had. Met 2 nieuwe choreo’s en een  zeer getalenteerde band onder leiding van vaste pianist Joost Kraaijeveld zette Spirit een geweldige show neer. 

De jury was vol lof en jurylid Linda Wagenmakers schreef in het juryrapport: “Ik ben ergens gestopt met schrijven, omdat ik zo onder de indruk was van jullie next level performance! Hoge entertainment value waar je het gevoel hebt dat je je geen zorgen hoeft te maken of jullie de noten wel gaan halen: SHOW!!!”

Promoveren

Spirit is ontzettend blij met deze tweede prijs omdat zij nu promoveren naar de Topklasse en dus verzekerd zijn van een plaats op het Balk Topfestival in 2019.

Een sfeerimpressie

Leuk als je dit deelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Laatste nieuws

Dit vind je vast ook interessant