Concert ‘Hello Goodbye’ in Protestantse Kerk

Muzikale avond Spirit in teken van verwelkomen en uitzwaaien

Zanggroep Spirit geeft op 4 februari 2023 een bijzonder concert voor trouwe fans en andere belangstellenden. Onder de noemer ‘Hello Goodbye’ presenteren wij ons vernieuwde muzikale team en nemen we afscheid van pianist Joost Kraaijeveld.

Als zanggroep werken nauw samen met een muzikaal team. Het afgelopen jaar zijn daar verschillende wisselingen in geweest. Daarom staat het concert in het teken van verwelkomen en uitzwaaien: Hello Goodbye.

Stokje overdragen

Maar liefst vijftien jaar was Joost Kraaijeveld de vaste pianist van Spirit. Op 4 februari neemt hij officieel afscheid. Hij heeft inmiddels het stokje overgedragen aan Michiel van der Weijden. Een nieuw gezicht is ook gitarist Frank Langenhoff. Daarnaast verwelkomde Spirit vorig jaar Ashley van Gemert als vaste dirigent.

De avond bestaat uit twee blokken met nieuwe nummers en – zeker voor het trouwe publiek – echte Spiritfavorieten. Het programma bevat uiteraard ook nummers die gezongen zijn tijdens twee succesvolle optredens in de topklasse van het landelijke BALK TOPfestival in Rotterdam. 

Kaartverkoop

We hebben er ontzettend veel zin in om weer in Best op te treden. Het concert in de Protestantse Kerk (Johannes Verleunstraat) begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De kaartverkoop verloopt zoveel mogelijk via de leden. De entree is 10 euro per persoon.

Als u geen Spiritleden kent, kunt u kaarten bestellen via info@zanggroepspirit.nl.
Is het concert uitverkocht en wilt u een volgende keer graag persoonlijk uitgenodigd worden? Ook dit kunt u laten weten via 
info@zanggroepspirit.nl.

Leuk als je dit deelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Laatste nieuws

Dit vind je vast ook interessant