Dirigent Ashley van Gemert

Samen naar iets moois toe werken en de mensen zien groeien en ontwikkelen als vocalist, dat vind ik altijd een bijzonder proces om aan deel te nemen.

 Ashley van Gemert, woonachtig in Best, is de vaste dirigent van Spirit. Ze heeft veel ervaring als koordirigent en is zelf actief als zangeres.

Als kind was ze al gek op zingen en muziek. Dat ze daar verder in zou gaan, was daarom geen verrassing. Na de Muziekdocentenopleiding volgde de Rockacademie. Daar ontwikkelde ze zich als sessiezangeres en backing-vocalist. Tegelijkertijd bleef de liefde voor het lesgeven en coachen. Daarom combineert Ashley nu het zelf zingen met werken als zangdocente en dirigent. “Samen naar iets moois toewerken en de mensen zien groeien en ontwikkelen als vocalist, dat vind ik altijd een bijzonder proces om aan deel te nemen”, geeft ze aan.

Ashley voelt zich helemaal thuis bij Spirit. “Het is een hele hechte groep en dat hoor je terug in de muziek. Dat maakt Spirit bijzonder. Tijdens het zingen kan iedereen elkaar gemakkelijk vinden. Verder is iedereen gedreven, wat voor een dirigent fijn werken is. De hele groep heeft – letterlijk – de juiste ‘spirit’ en staat ervoor open om dingen uit te proberen en samen ergens te komen.”

Zanggroep Spirit, Ashley, Anne en Michiel nodigen je uit voor hun muzikale verhaal!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Laatste nieuws