Lid worden

Wil jij graag meezingen?

Hou je van zingen en gezelligheid, ben je gedreven én kun je elke donderdagavond deelnemen aan onze repetities? Lees dan verder.

Wat doen wij zoal?

Onder de bezielende en professionele leiding van dirigent Ashley van Gemert bouwen wij continu aan een gevarieerd repertoire, van breekbare luisterliedjes tot swingende pop, in diverse talen. Zuiverheid, klankkleur, ritme, gevoel en intentie staan hierbij centraal. Improvisatie wordt omarmd, want dat maakt het spannend.

Zo wordt de muzikale lat steeds een stukje hoger gelegd, ondersteund door het pianospel van Michiel van der Weijden.

Spirit treedt regelmatig op. Ook op het podium tonen wij onze veelzijdigheid. Soms is de presentatie uitbundig, dan weer ingetogen. Regisseur Anne Simkens stemt elke choreografie af op de betekenis van het lied. De combinatie van zang en presentatie versterkt het gevoel dat Spirit wil overbrengen.

Repetities

De repetities vinden elke donderdagavond plaats in Best, van 20.00 tot circa 22.15 uur.

Na de repetitie is er gelegenheid om onder het genot van een drankje, gezellig na te praten. Er is veel saamhorigheid, er wordt veel gelachen, maar ook hard gewerkt.

Contributie

De contributie bedraagt € 27,50 per maand.

Wat verwachten we van jou?

  • inzet bij de repetities
  • instuderen van de nummers
  • deelnemen aan optredens
  • enthousiasme
  • gezelligheid

Het is een voordeel voor jouzelf en voor ons als je noten kunt lezen en over koorervaring beschikt, maar noodzakelijk is dit niet. Wel belangrijk is een goede zangstem, dat je bereid bent om te studeren en vooral dat je plezier beleeft aan zingen!

Spreekt dit alles je aan?

Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@zanggroepspirit.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Laatste nieuws