Passievieringen in Eindhoven en Driel

Optreden Blije Kerk Driel

Eindelijk weer zingen voor publiek!

In het weekend van 16 en 17 april 2022 had Zanggroep Spirit een druk programma. Op zaterdag luisterden we een passieviering op bij GGzE in Eindhoven. Een dag later togen we naar Driel, waar in de Blije Kerk een passieviering werd gehouden. Op beide plekken mochten we een groot aantal nummers zingen. Eindelijk weer voor publiek, wat een heerlijke ervaring!

Onze interim-dirigent Ashley van Gemert heeft ons op beide dagen geweldig ‘aangestuurd’. Het was de eerste keer dat ze met ons op pad ging. De pianobegeleiding door Joost Kraaijeveld was zoals altijd weer ontzettend fijn.

Bij GGzE: samen met medewerkers en cliënten

Bijzonder aan dit optreden was de opzet van de passieviering. Een samenspel van mooie teksten, voorgelezen door twee geestelijk verzorgers van GGzE, inbreng van cliënten en onze Spirit-nummers. Het sloot allemaal naadloos op elkaar aan. Een indrukwekkende middag!

In de Blije Kerk: sfeervol en bijzonder

In Driel verzorgde Spirit een passieviering, als onderdeel van de Blije Kerk Concerten. We zongen maar liefst 11 nummers. Heel fijn om ons repertoire zo goed voor het voetlicht te kunnen brengen. Heel bijzonder was de aanwezigheid van een aantal Oekraïense vluchtelingen in het publiek. Zij verblijven in Driel en waren speciaal uitgenodigd door de organisatie. De gesproken teksten konden ze niet verstaan, maar muziek en zang komt altijd binnen. Dat was mooi om te zien. 

Op de website van de Blije Kerk Concerten staat een mooi bericht met foto’s over ons optreden.

Leuk als je dit deelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Laatste nieuws

Dit vind je vast ook interessant