Spirit winnaar Balk Festival Zuid 2019

Zanggroep Spirit winnaar op Balk Festival Zuid 2019

Zanggroep Spirit wint op Balk Zuid festival (ook wel “De Fendert Zingt”).

Op zaterdag 15 juni 2019 mocht Zanggroep Spirit als laatste koor aantreden voor een volle zaal en jury in De Borgh in Zevenbergen bij het Balk Zuid festival (ook wel “De Fendert Zingt”).  Na ongeveer drie kwartier kwam het uiteindelijke oordeel van de jury: “Winnaar: Zanggroep Spirit uit Best”. Daarnaast kreeg Spirit een eervolle vermelding voor de originele keuze van het repertoire, pianist Joost Kraaijeveld voor zijn virtuoze pianospel en dirigent Don Henken voor zijn arrangement van Uptown Funk.

Nieuwe nummers

Met maar liefst 3 nieuwe nummers (Haus am See, Lazarus en Ken je mij) en twee nummers uit het vaste repertoire (Say Something en Butterflies and Hurricanes), wist Spirit het publiek te boeien en te vermaken. De jury was vol lof, getuige de hoge punten en prachtige opmerkingen: “Goede publiekgerichte uitstraling”, “Prachtige koorklank”, “Jullie vertellen het verhaal “– “Heel mooi samenspel met koor, dirigent en pianist”, “Publiek is aan het podium vastgezogen”.

Beste popkoor van Brabant

Spirit mag zich nu een jaar lang het beste popkoor van Brabant, Limburg en Zeeland noemen. Een hele mooie opsteker op weg naar het Balk Top Festival op 9 november a.s. in De Doelen in Rotterdam. Daar zal Spirit zich presenteren in de Topklasse en hopen zij het beste popkoor van Nederland te worden.

Als je meer van Spirit wilt weten of ons op 9 november wilt komen aanmoedigen, neem dan contact op via info@zanggroepspirit.nl.

Een sfeerimpressie

Leuk als je dit deelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Laatste nieuws

Dit vind je vast ook interessant