Spirit zoekt mannen

Zanggroep Spirit zoekt mannen

Mannen van Zanggroep Spirit zoeken versterking.

Ambitieuze zangers opgelet: wij nodigen mannen uit om ons koor te versterken. Hou je van zingen en gezelligheid, ben je gedreven én kun je elke donderdagavond deelnemen aan onze (coronaproof) repetities? Dan maken we graag kennis met je.

Spirit: zanggroep met ambitie

Van breekbare luisterliedjes tot swingende pop: zanggroep Spirit uit Best weet met elk nummer het publiek te raken. De bijzondere arrangementen en originele podiumpresentatie zorgen altijd weer voor een verrassend optreden dat blijft boeien. Enthousiast nemen onze 35 koorleden iedereen mee in hun muzikale verhaal. Zingen is onze passie en dat stralen we uit!

Tenor, bariton, bas

Op dit moment hebben we ruimte voor nieuwe mannenstemmen: tenoren, baritons en bassen. De repetities vinden elke donderdagavond plaats in Best, van 20.00 tot circa 22.30 uur. In ‘normale’ tijden is er na de repetitie gelegenheid om onder het genot van een drankje, gezellig na te praten. Er is veel saamhorigheid, er wordt veel gelachen, maar ook hard gewerkt.

Afwisselend repertoire

Onder de bezielende en professionele leiding van dirigent/arrangeur Don Henken bouwt Spirit continu aan een gevarieerd repertoire, in diverse talen. Zuiverheid, klankkleur, ritme, gevoel en intentie staan hierbij centraal. Improvisatie wordt omarmd, want dat maakt het spannend. Zo wordt de muzikale lat steeds een stukje hoger gelegd, ondersteund door het bevlogen pianospel van Joost Kraaijeveld.

Optredens

Spirit treedt regelmatig op. Vanwege corona zijn veel activiteiten niet doorgegaan, maar we hopen dat hier volgend jaar verandering in komt. Ook op het podium tonen de zangers hun veelzijdigheid. Soms is de presentatie uitbundig, dan weer ingetogen. Regisseur Anne Simkens stemt elke choreografie af op de betekenis van het lied. De combinatie van zang en presentatie versterkt het gevoel dat Spirit wil overbrengen.

Successen

2019 was een bijzonder jaar. In het voorjaar werd Spirit uitgeroepen tot beste koor van Zuid-Nederland, tijdens het BALK festival Zuid in Zevenbergen. In het najaar was er een tweede plek tijdens het landelijke BALK TOPfestival in Rotterdam, in de categorie ‘Grote groepen TOPklasse’.

Spreekt dit alles je aan? Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@zanggroepspirit.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Leuk als je dit deelt

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Laatste nieuws

Dit vind je vast ook interessant